Všetky dôležité odpovede

na jednom mieste

Platba

Aký spôsob platby akceptujete?

Momentálne akceptujeme platbu bankovým prevodom alebo kreditnou kartou cez Paypal.

Môžem za predplatné platiť ročne alebo mesačne?

Predplatné je možné platiť mesačne alebo ročne. Pri ročnom predplatnom je k dispozícii zľava 10% na celé obdobie predplatného.

Existujú okrem predplatného ešte aj ďalšie poplatky?

Nie. Okrem základného alebo prémiového predplatného neexistujú žiadne ďalšie poplatky. Pre enterprise plán platia samostatné cenové podmienky, ktoré sú dohodnuté na osobitnej báze po spoločnej konzultácii.

Technické otázky

Akým spôsobom sa informácie, ktoré chcem, aby moji zákazníci videli, zobrazia na hlavnej stránke (landing page)?

Všetky informácie, ktoré chcete, aby vaši zákazníci videli, sa musia zadať do systému cez webový prehliadač. Ak si zadovážite náš základný plán, informácie musíte do systému zadať vy. Nemajte však obavy! Je to veľmi jednoduché a taktiež vám zorganizujeme vstupný workshop, počas ktorého vám vysvetlíme všetko, čo potrebujete vedieť o používaní nášho produktu. V prípade, že sa rozhodnete pre zakúpenie prémiového plánu, so zadávaním údajov do systému vám pomôžeme my.

Čo ako značka potrebujem, ak chcem používať Gratitude?

Ak ste malá firma a nepoužívate žiadne riešenie plánovania podnikových zdrojov (ERP), na implementáciu riešenia Gratitude nepotrebujete žiadne konkrétne hardvérové ​​a softvérové ​​vybavenie. Stačí vám mobilný telefón, tablet alebo počítač s webovým prehliadačom (a pripojením na internet).

Ak ste väčšia spoločnosť a používate riešenie plánovania podnikových zdrojov (ERP), spojte sa s nami prostredníctvom kontaktného formulára a my sa vám ozveme ohľadom možného spôsobu implementácie nášho riešenia pre vašu firmu.

Čo potrebujú moji zákazníci na to, aby videli všetky informácie o mojom produkte?

Všetko, čo vaši zákazníci potrebujú, je smartfón, tablet alebo v podstate akékoľvek zariadenie so zabudovanou čítačkou QR kódov a pripojením na internet. Aby vaši zákazníci videli všetky informácie o produkte, stačí, že naskenujú QR kód umiestnený na obale výrobku, štítku alebo na inom mieste, na ktoré sa rozhodnete QR kód umiestniť.

QR kódy

Ako môžu moji zákazníci načítať QR kódy umiestnené na mojich výrobkoch?

Všetko, čo vaši zákazníci potrebujú na skenovanie QR kódov, je smartphone alebo akékoľvek iné inteligentné zariadenie s prístupom na internet. Mnoho inteligentných zariadení je vybavených možnosťou skenovania QR kódov prostredníctvom čítačky zabudovanej vo fotoaparáte, takže väčšinou nie je nutné, aby si zákazníci sťahovali ďalšie aplikácie. V prípade zariadení, ktoré takouto funkciou nedisponujú, je v prípade väčšiny operačných systémov možné stiahnuť čítačku QR kódov dodatočne.

Kam môžem umiestniť QR kódy?

QR kódy sú zvyčajne umiestnené buď na obale produktu, jeho štítku alebo aj priamo na produkte. Je však na vás, kam sa QR kódy rozhodnete umiestniť.

Existujú nejaké obmedzenia, pokiaľ ide o tlač QR kódov?

Uistite sa, aby boli QR kódy jasne odlíšené od pozadia, na ktorom sú umiestnené. Farby by nemali byť príliš podobné, inak by vaši zákazníci mohli mať problémy s ich načítaním. Minimálna veľkosť QR kódu v podstate neexistuje, ale väčšina sa zhoduje že 1×1 centimeter je najmenšia odporúčaná veľkosť, pri ktorej sú QR kódy stále čitateľné pre väčšinu smartfónov. Ideálne by mal QR kód mať aspoň 2×2 centimetre. Typ materiálu, na ktorom je QR kód umiestnený tiež ovplyvňuje jeho naskenovateľnosť. Napriek tomu, že QR kódy je možné vytlačiť na širokú škálu materiálov, treba si uvedomiť, že čím je povrch textúrovanejší a nerovnomernejší, tým sa pravdepodobnosť problémov s naskenovaním zvyšuje.

Údaje a súkromie

Zmluvné podmienky

Bezpečnosť a ochranu vašich osobných údajov berieme veľmi vážne. Podmienky našich služieb sú súčasťou našej zmluvy, ale viac o našich zásadách ochrany osobných údajov sa môžete dozvedieť tu.

Nenašli ste odpoveď

na vašu otázku?

Spojte sa s nami a my vám čoskoro odpovieme.

Pripojte sa ku Gratitude a
spoločne začnime meniť svet
!

Kontaktujte Nás

info@more-gratitude.com
www.more-gratitude.com

Chcete vedieť viac?