My sme Gratitude,

inšpirovaní inovatívnymi technológiami,

poháňaní túžbou po zmene

Sme Gratitude, inšpirovaní inovatívnymi technológiami a riadení potrebou zmien. Naším cieľom je pomáhať progresívnym podnikom osvetliť dodávateľské reťazce pomocou rozvíjajúcich sa technológií ako je blockchain. Vytvárame komunitu rovnako zmýšľajúcich ľudí, aby sme vrhli viac svetla na ľudí stojacich za výrobkami, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou nášho každodenného života.

Sme medzinárodný tím

Aj keď sa väčšina z nás nachádza priamo na Slovensku, máme členov tímu pochádzajúcich z Talianska, Ukrajiny a Škótska.

Co-Founder

Mária

Mária je spoluzakladateľka Gratitude. Je zodpovedná za riadenie tímu a dohľad nad všetkými aktivitami v tíme. Medzi jej vášne patria šport, turistika a Portugalsko.

Mária je spoluzakladateľka Gratitude. Je zodpovedná za riadenie tímu a dohľad nad všetkými aktivitami v tíme. Medzi jej vášne patria šport, turistika a Portugalsko. K veciam, za ktoré je vďačná patrí napríklad vynález kontaktných šošoviek, dobré jedlo a slnko.
CTO

Peter

Peter je náš hlavný technologický riaditeľ (CTO). Je zodpovedný za vývoj našeho produktu a za riešenie všemožných technických problémov, na ktoré natrafíme.

Peter je náš hlavný technologický riaditeľ (CTO). Je zodpovedný za vývoj našeho produktu a za riešenie všemožných technických problémov, na ktoré natrafíme. Jeho vášňou je fotografia, architektúra ale aj rôzne druhy športov. Láskavosť ľudí je to, za čo je najvďačnejší.
Marketing Manager

Ľudmila

Ľudmila je zodpovedná za podporu rôznych marketingových a aktivít týkajúcich sa rozvoja zákazníckych vzťahov v Gratitude.

Ľudmila je zodpovedná za podporu rôznych marketingových a aktivít týkajúcich sa rozvoja zákazníckych vzťahov v Gratitude. Medzi jej záľuby patrí umenie, móda, klasická literatúra a objavovanie nových fascinujúcich miest. Je vďačná za skvelých ľudí okolo seba a za možnosť užívať si všetky pekné veci v živote.
CMO

Peter

Peter je marketingový riaditeľ (CMO) v Gratitude. Je to komunikačný guru, ktorý verí na firmy s hlbším zmyslom.

Peter je marketingový riaditeľ (CMO) v Gratitude. Je to komunikačný guru, ktorý verí na firmy s hlbším zmyslom. Vo svojom voľnom čase rád číta knihy a venuje sa fotografii. Je vdačný za svoju rodinu, učiteľov a prírodu.
Software Developer

Štefan

Štefan je softvérový inžinier pre Gratitude. Medzi jeho hlavné náplne práce patrí programovanie, vývoj nových funkcií nášho softvéru a za údržbu našej webovej stránky.

Štefan je softvérový inžinier pre Gratitude. Medzi jeho hlavné náplne práce patrí programovanie, vývoj nových funkcií nášho softvéru a za údržbu našej webovej stránky. Medzi jeho záľuby patrí hudba (má aj vlastnú kapelu), pouličná fotografia a technológie. Je vďačný za (trust) a slobodu.
Sales Manager

Rodion

Rodionova náplň práce zahŕňa starostlivosť o všemožné marketingové a obchodné aktivity ale aj o naše vzdelanie o ukrajinskej kultúre.

Rodionova náplň práce zahŕňa starostlivosť o všemožné marketingové a obchodné aktivity ale aj o naše vzdelanie o ukrajinskej kultúre. Medzi jeho záľuby patrí kinematografia, história, jazyky, politika a architektúra. Je vďačný za dobré jedlo, internet a architektov.
Co-Founder

Juraj

Juraj je spoluzakladateľ Gratitude. Má na starosti plynulý chod našich služieb a vyhľadávanie nových obchodných príležitostí.

Juraj je spoluzakladateľ Gratitude. Má na starosti plynulý chod našich služieb a vyhľadávanie nových obchodných príležitostí. Jeho záľuby sú letectvo, vesmír a technológie. Okrem svojej rodiny a priateľov je vďačný aj za čokoládovú penu.
UI/UX Designer

Jozef

Jozef je náš grafický dizajnér. Je zodpovedný za všetky vizuálne aspekty našej značky ale aj za rozprávanie najneuveriteľnejších príbehov.

Jozef je náš grafický dizajnér. Je zodpovedný za všetky vizuálne aspekty našej značky ale aj za rozprávanie najneuveriteľnejších príbehov. Medzi jeho vášne patria technológie, šport, hudba ale aj umenie. Je vďačný za vzdelanie, vedomosti, pokrok a pekne nadizajnované veci.
Marketing Support

Alberto

Okrem podpory marketingových a obchodným aktivít v Gratitude je Alberto zodpovedný za naše vzdelávanie o talianskych zvykoch a vyhrávanie všetkých teambuildingových aktivít.

Besides supporting all the marketing and sales activities at Gratitude, Alberto is also responsible for teaching us about Italian habits as well as winning all the team building activities. He is most passionate about aviation, good books, philosophy and travel. Alberto is grateful for the awesome people in his life and the great conversations with them.

Pripojte sa ku Gratitude a
spoločne začnime meniť svet
!

Kontaktujte Nás

info@more-gratitude.com
www.more-gratitude.com

Chcete vedieť viac?