focus keyword

Problém

Výroba komplexných produktov, obzvlášť chemických zlúčenín určených na ľudskú spotrebu, si vyžaduje veľa úsilia ako aj assurance about the safety of the production steps that are being taken.

About XANTO

Xanto, poľský výrobca prírodného flavonoidu extrahovaného z chmeľu s čistotou viac ako 99,8%, taktiež čelil problémom s preukazovaním kvality ich xanthohumolu. Zákazníci Xanta si vyžadovali viac, najmä z hľadiska transparentnosti výrobného procesu.

Blockchain Solution

Riešenie Gratitude založené na blockchaine pomohlo firme Xanto odhaliť ich zákazníkom celý výrobný proces xanthohumolu. Vďaka možnosti zachytenia výrobného procesu každej vyrobenej šarže pomocou nášho blockchainového riešenia, môžu zákazníci Xanta jednoducho sledovať celý výrobný proces, od zberu chmeľových šišiek až po výrobu finálneho produktu. Hocikto, kto naskenuje QR kód nachádzajúci sa na obale, môže taktiež preskúmať výsledky laboratórnych testov, ktoré Xanto vykonáva počas celého výrobného procesu. Naše riešenie taktiež umožňuje zobrazovať certifikáty kvality a pôvodu, takže každý zákazník si vie overiť, že kupuje xanthohumol najvyššej kvality.

V prípade firiem, akou je Xanto, je naše riešenie zamerané nielen na vytváranie bližších vzťahov medzi zákazníkmi a výrobcami, ale aj na to, aby investorom ukázalo, že sa projekt oplatí financovať.

Preukázanie
originality a kvality

Transparentnosť
výrobného procesu

Dohľadateľnosť
pôvodu

Implementácia riešenia Gratitude pre firmu Xanto nám umožnila nazrieť do možnosti spolupráce aj s inými odvetviami, akými sú móda, víno, alebo potraviny, a taktiež poukázať na potrebu väčšej transparentnosti v iných odvetviach

Juraj ZámečníkCOO a spoluzakladateľ Gratitude

Záver

S pomocou riešenia Gratitude sa firme Xanto v snahe urobiť svet lepším miestom, kde sú transparentnosť a férový prístup v kombinácií s implementáciou najmodernejších technológií samozrejmosťou, podarilo posunúť bližšie k tomuto cieľu a  pripojiť sa k našej rastúcej komunite.

Pripojte sa ku Gratitude a
spoločne začnime meniť svet
!

Kontaktujte Nás

info@more-gratitude.com
www.more-gratitude.com

Chcete vedieť viac?